Нов клон на Банка Пиреос България отвори врати в Плевен

20.09.2017 16:08

Банка Пиреос България официално откри своя нов клон в град Плевен на ул. „Дойран“ № 152. Лентата на новата локация прерязаха Любомир Пунчев, изпълнителен директор на банката, и председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев. Сред официалните гости бе и зам.-кметът на Община Плевен Милен Яков. В присъствието на общественици, представители на местната власт и институции, бизнесмени, медии, клиенти и служители на банката беше извършен тържествен водосвет за освещаването на новата локация.


Благодаря ви, че сте тук, за да споделите с нас този важен момент за Банка Пиреос – откриването на нашия нов клон в град Плевен, каза в своето обръщение към гостите г-н Пунчев. Вярваме, че ще бъдем верен партньор и приятел на гражданите, бизнеса и местната власт в града, като им предложим гъвкави, съвременни и иновативни финансови продукти и услуги, допълни той.

Изпълнителният директор на Банка Пиреос цитира данни от изследване, направено наскоро сред клиенти на банката, според което хората са изключително удовлетворени от услугите, които им се предоставят. Конкретно за региона на Плевен се оказа, че над 90% от нашите клиенти, които сме интервюирали, през последния месец са посетили банков клон, което означава, че хората все още предпочитат човешкия фактор, подчерта Любомир Пунчев.


Откриването на нов клон на банка за мен означава, че бизнесът в Плевен мърда, тъй като банките и бизнесът са неразривно свързани, каза председателят на ОбС – Плевен Мартин Митев. А за мен, като председател на Общинския съвет, е важно бизнесът не само да мърда, но и да е жив, допълни Митев и благодари на представителите на бизнеса, които уважиха откриването на новия офис на Банка Пиреос. Съчетавайки високия професионализъм, който Банка Пиреос притежава с бизнес интересите и социалната отговорност вие успявате да направите най-трудното – да спечелите доверието на вашите клиенти, каза още председателят на ОбС – Плевен. Той пожела на екипа на банката да продължава в същия дух и в прекрасния нов офис, като подари икона на Свети Никола – покровителя на банкерите.


В следващите 2 месеца Банка Пиреос ще предлага на своите клиенти в Плевен специални условия по потребителски кредити — лихва от 5.75% в лева и без такса за разглеждане на документи, както и преференции по други кредитни и дебитни продукти. Клиентите на новия клон на банката в Плевен ще могат да се възползват от пълната гама банкови продукти и услуги за физически лица и фирми на Банка Пиреос България – депозити, кредитни карти, продукти и услуги за МСП, атрактивни потребителски и жилищни кредити и електронно банкиране.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: