Почисти, снимай и спечели награда от JCI Плевен!

13.09.2017 15:54

На 16.09.2017 г. JCI Плевен ще се включи в най-мащабната национална доброволческа инициатива „Да изчистим България за един ден“. Присъединете се към нас и елате заедно да допринесем за това да живеем в един по-чист и зелен град! Нужните материали за почистване (чували, ръкавици и добро настроение) ще са осигурени от нас. Ще ви очакваме в началото на парк Кайлъка в 9 и 30 (на обръщалото на тролеите).
И тъй като искаме да направим съпричастни с инициативата повече хора, а съответно и повече места да бъдат почистени и красиви, даваме възможност на всеки, независимо къде се намира да се включи в състезанието „Остави следа, но правилната“. Всеки изпратил снимки преди и след почистването на избрано от него място ще участва в томбола за две прекрасни награди. Снимките трябва да бъдат изпратени на следния имейл адрес до 17.09 (Неделя): [email protected]

Това е само една от интересните инициативи, които JCI Плевен планира да предложи на жителите на града. Екипът на организацията апелира плевенчани да бъдат активни и да посрещат предизвикателствата с усмивка!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: