Областният управител Мирослав Петров откри първия саниран блок по Националната програма за енергийна ефективност в Червен бряг

13.09.2017 10:57

Областният управител Мирослав Петров и кметът на Община Червен бряг Данаил Вълов прерязаха лентата на първия саниран по Националната програма за енергийна ефективност блок в Червен бряг. „Резултатите от предприетите мерки за енергийна ефективност на жилищната кооперация ще усетите много скоро – по-ниски сметки за отопление и по-топли помещения. Освен, че блокът е много по-красив, в което няма никакво съмнение, получих уверение от кмета, че и работата по санирането е свършена качествено и не е имало проблеми при последните обилни валежи. Бих искал да пожелая семейно щастие, здраве и да поддържате добрите отношения в задружната си общност. Надявам се държавата да има възможност да продължи Националната програма за енергийна ефективност, защото, както сами се убедихте, помощта е крайно необходима и много навременна.”, каза областният управител Мирослав Петров при откриването на санирания блок №10 в кв. Победа, Червен бряг.

В кооперацията живеят общо 46 семейства. Санирането е извършено за малко над 730 000 лева за сметка на държавата и напълно безплатно за живущите в блока.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: