МУ – Плевен тържествено открива новата учебна година днес

11.09.2017 7:40

Академичното ръководство на Медицински университет – Плевен организира Тържествено откриване на новата академична 2017/2018 година днес от 10.00 ч в аудиториум „Магнум” на Втора клинична база за всички първокурсници, за преподавателите и служителите на висшето училище.

Празникът ще започне с посрещане на новоприетите студенти-първокурсници в зала „Магнум” със свитъци с химна на академичната общност и посрещане на Академичното Ръководството с изпълнение на химна на академичната общност Gaudeamus от Общинска хорова формация с диригент Анелия Дечева.

Представяне на висшето училище ще направи проф. Маргарита Александрова, зам.-ректор по учебната дейност, водещ на тържеството, а ректорът на МУ-Плевен проф. д-р Славчо Томов, деканите на факултетите „Медицина”, „Фармация“, „Обществено здраве”, „Здравни грижи”, директорът на Медицинския колеж и председателят на Студентски съвет ще отправят приветствие към новоприетите студенти. Те ще бъдат приветствани и от студент-първокурсник, приет с най-висок бал от КСК 2017.

Снимка: архив „Плевен за Плевен“

#тагове:

НАЙ-НОВИ: