С обновена фасада, покрив и ограда посрещна своите възпитаници ДГ „Гергана“ в ЖК „Сторгозия“ – фото-галерия

07.09.2017 14:24

С обновена фасада, оцветена в нюансите на жълтия цвят, посрещна своите възпитаници Детска градина „Гергана“ в ЖК „Сторгозия“. Направен е и основен ремонт на покрива на учебното заведение с отпуснатите близо 50 хил. лв. от бюджета на община Плевен. С благодарности за съдействието и подкрепата към кмета на община Плевен и неговия екип в сферата на образованието и финансите се обръща чрез „Плевен за Плевен“ директорката на ДГ „Гергана“ Таня Каменова.
Близо 140 плевенски деца в 4 градински и 1 яслена група са възпитаниците на учебното заведение. Те и техните родители бяха приятно изненадани и от ново боядисаната ограда на градината. Средствата са от бюджета на градината, а труда – от екипа й, сподели за „Плевен за Плевен“ директорката Таня Каменова. От нея научихме още, че са сменени и радиаторите в стаите, а старите цистерни за съхранение на гориво са безопасно източени и предадени за скрап.
„Предстои обновяване на кухненския блок с нови печки. Търсим решение и за постепенно обновяване на съоръженията за игра на децата.“, коментира Таня Каменова – директор на ДГ „Гергана“ вече почти година.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: