Верига „Медея“ открива нова аптека в Плевен

05.09.2017 8:05

Верига Аптеки Медея отваря вратите на нова аптека в Плевен. В нея може да откриете широк асортимент от лекарства, хранителни добавки, козметика и разнообразни продукти за здраве, красота, грижа за семейството.
Аптеки Медея се разрастват като верига и вече имат 46 аптеки в цялата страна. В тях на разположение на клиентите са висококвалифицирани фармацевти и консултанти, които дават индивидуални препоръки на всеки клиент, в спокойна и уютна среда.
Аптеки Медея е аптечна верига, доказала своите професионализъм и авторитет във фармацевтичната грижа. В аптеките ни винаги може да разчитате на прецизни услуги и разнообразие от продукти за здравето на изключително ниски и достъпни цени. Нашата мисия е да бъдем полезни на всеки клиент и да сме насреща за съвет и консултация. Черпим вдъхновение от природата и науката, и се стремим в аптеките ни винаги да присъстват най-новите и качествени артикули.


В знак на благодарност към своите постоянни клиенти аптека Медея им дава възможност да ползват безплатно карта за лоялен клиент. С нея клиентът получава до 5% отстъпка при пазаруване в аптеката. При всяка покупка с картата за лоялен клиент 2% от стойността на касовата бележка се натрупва в картата и клиентът може да използва сумата за пазаруване във всички обекти на верига Медея.
За да улесним престоя на родителите с деца в аптеката създадохме прекрасен детски кът, в който малчуганите да играят, докато мама или татко пазаруват.
Всеки месец в Аптеки Медея излиза безплатно списание, в което ще откриете полезна информация за продукти, актуални промоции , интересни статии на теми като здраве, красота, спорт, грижи за тялото и ума.

Очакваме ви днес – 5 септември, от 12 часа на булевард „Васил Левски“ 189А!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: