Безплатно обучение по основи на програмирането ще се проведе в Плевен

05.09.2017 17:26

Безплатни обучения по програмиране организира в 38 града в цялата страна Софтуерният университет. Плевен е един от градовете, в които ще се проведе безплатното обучение “Основи на програмирането“. Курсът е подходящ за напълно начинаещи, без възрастови ограничения, без значение от нивото им на опит. Неговата цел е да запознае обучаващите се с основните концепции от света на софтуерната разработка, както и да създаде у тях една силна основа, в случай, че желаят да продължат своето развитие в тази насока.
Кандидатстването (https://softuni.bg/apply) за обучението ще продължи до 28-ми септември (включително). Курсът ще започне на 7 октомври и ще продължи 2 месеца. Мястото за провеждане на занятията ще е сградата на СУ „Иван Вазов“.

Мисията на Софтуерния университет е да предостави качествено и достъпно обучение на всички желаещи и чрез този проект имаме възможност да дадем шанс на всички хора без начални познания, без възрастови или каквито и да е ограничения, да се включат и да се докоснат до невероятния свят на програмирането! Радваме се, че правим крачка напред към решаването на много значими обществени проблеми – младежката безработица и безраработицата като цяло, недостига на квалифицирани кадри, липсата на подобни обучения в малките населени места, споделят от Софтуерния университет.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: