Пожари вилняха в Българене, Дебово и Тръстеник, комбайн изгоря край Комарево

04.09.2017 10:20

На 3 септември 2017 година в 13:29 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар с преки материални загуби в селскостопанска постройка в село Българене. При огледа е установено, че причината е късо съединение. Унищожени са покривна конструкция 70 кв.м. и бракуван лек автомобил. Спасени са гора смесена дка 20; 20 животни и сграда. Пожарът е погасен от служители на РС ПБЗН – Левски.

На 2 септември 2017 година в 14:30 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в къща в село Дебово. Причината е в процес на установяване. Унищожени са покривна конструкция 20 кв.м. Пострадали няма. Пожарът е погасен от екип на РС ПБЗН – Никопол.

На 2 септември 2017 година в 18:00 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в релеен шкаф – ел. инсталация и съоръжения в село Градище при ЖП прелез – ЛЕВСКИ. НКЖИ – ССТ Г.Оряховица. При огледа е установено, че причина за инцидента е късо съединение. При пристигане на произшествието на служители от РС ПБЗН – Левски пожарът е погасен. Унищожен е шкаф за захранване и един релеен шкаф.

На 2 септември 2017 година в 19:48 часа при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар с преки материални загуби – зърнокомбайн – ел. инсталация и съоръжения в село Комарево землище – Долна Митрополия. Причина за инцидента е късо съединение. Унищожени са 4 задвижващи ремъци и 4 тона слънчоглед. Пожарът е погасен от служители на РС ПБЗН – Гулянци

На 2 септември 2017 година в 16:27 часа при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в „Грос мебел“ ЕООД – открит склад за дървесни отпадъци – двор в град Тръстеник. Причина за произшествието е неправилно ползване на нагревателни уреди. След погасяване на пожара пожарен автомобил „Ивеко Еврокарго“ е предислоциран за гасене на пожар на сухи треви в близост до с.Ясен и главен път Е83. Унищожени са 400 куб. м. дървесни стърготини; 20 бракувани дървени палети; 3 електромотора. Пожарът е погасен от два екипа на РС ПБЗН – Плевен.
На 1 септември 2017 година в 17:23 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в купи фураж в двор в село Драгаш войвода – кравеферма. Причина за произшествието е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са фураж бали 30 броя. Пожарът е погасен от РС ПБЗН – Никопол.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: