„Сборная“ и „Лев Инс“ ще определят в Плевен носителя на Суперкупата на БАМФ

02.09.2017 16:26

Постарахме са да направим добра организация за Суперкупата на България на Българска асоциация мини футбол между отборите на „Сборная“ (Благоевград) и „Лев Инс“ (София), за което искам да благодаря на всички, които ни подкрепиха, като вярвам, че този мач действително ще бъде едно вълнуващо събитие. Това сподели на пресконференция в пресклуба на БТА в Плевен лидерът на БАМФ – Плевен Димитър Николов. Заедно с него в срещата с медиите, провела се броени часове преди Суперкупата, участваха Симеон Иванов – мениджър на „Лев Инс“ и Радослав Александров – капитан и мениджър на „Сборная“ (Благоевград). Николов анонсира, че преди големия сблъсък ще има демонстративен шоу мач с участието на футболисти от БАМФ – Плевен, а стартът на Суперкупата ще бъде даден точно в 18 ч.


Организацията действително е на високо ниво, отбеляза Симеон Иванов, като изрази надежда, че „Лев Инс“ ще ознаменува силното си представяне през този сезон и със спечелването на Суперкупата на БАМФ. След този мач ни предстои участие в Шампионската лига по мини футбол в Словения, където ще се постараем да покажем, че в България има доста качествени играчи, допълни Иванов.

От своя страна, колегата му Радослав Александров не скри, че футболистите на „Сборная“ ще дадат всичко от себе си, за да грабнат трофея, пожелавайки да се получи един хубав мач – най-важното без контузии. Все пак, футболът е на първо място едно удоволствие, посочи Александров.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: