Флашмоб „Подари усмивка“ ще се проведе днес в Плевен

24.08.2017 9:03

„Аз събуждам България“ e национална информационно-образователна кампания, която има за цел да събуди българския дух чрез силата на знанията и уменията.

Постоянно виждаме нещастни, изморени, изнервени хора с толкова сериозни и често измъчени лица… Постоянно все някой обвинява някого или нещо, заради което той е неудовлетворен. Всички ние от толкова дълго време чакаме някой да дойде да ни спаси, че вече напълно сме загубили надежда това да стане!, казват организаторите на кампанията.

Форматът й в основата си представлява двудневно мащабно събитие в София със свободен вход. То ще бъде предхождано от няколко месечна лятна прoграма, включваща множество разнообразни социални активности r ще завърши с национално турне с лекции и уъркшопи с обхват над 30 български града. Плевен е един от тези градове.

Като част от лятната програма днес от 18:00 часа ще се проведе флашмоб „Подари усмивка“, в който участие ще вземат членове от Общинския младежки парламент и от волейболен клуб „Олимпиец“. Млади общественици и млади спортисти подадоха ръка на доброволците от Плевен, за да подарят своите усмивки на забързаните граждани и своята вяра в успешното бъдеще на България. Инициативата ще стартира от ДКТ „Иван Радоев” и ще продължи до площад „Възраждане”.

Защото „Аз събуждам България“ е стремеж да покажем на всеки един човек, че той винаги избира какъв да бъде живота му.  Чрез тази инициатива искаме да си напомним на нас,  българите, че ние имаме силата да постигнем нещата, които истински желаем, ТУК в България.

„Аз събуждам България“ ще провокира всеки да поеме своята лична отговорност за себе си, за близките си, за обществото, за държавата си – за начина, по който живее.

„Аз събуждам България“ не е проект, който иска да каже на някой КАК трябва да живее, за да постигне успех и удовлетворение, а Е проект, който ще ни припомни, че всеки сам знае какво е правилно за него и може да го постигне.

Когато мислим за цялото и Аз се превърне в Ние, ще успеем истински да съживим България. Тогава тя ще бъде мястото, където да живеем в щастие и просперитет.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: