ККС „Студенец“ – Садовец спечели Гран При „Купа Бургас“

14.08.2017 8:12

VII издание на Националния турнир по конен спорт „Купа Бургас“ се превърна в триумф за Клуб по конен спорт „Студенец“ – Садовец с президент Цветан Дилчев. С майсторска и атрактивна езда състезателят на клуба Антон Дацински спечели Гран При „Купа Бургас“ в оспорваната конкуренция на 17 от най-добрите ездачи.

Дацински скача с три коня, като и трите влязоха във финалния кръг, в който участваха общо 4 тандема. Победата му донесе кобилата Бамби. С кон Карас зае трето място, а с Джесика се класира четвърти. Втори се нареди състезателят от Кипър Панайотис Цакфарис.
Наградите връчи зам.-кметът на община Бургас Красимир Стойчев, който поздрави победителите на плаца, заедно със зам.- министъра на транспорта Ангел Попов, олимпийската шампионка по гребане Стефка Оцетова, председателят на Българската федерация по конен спорт д-р Крум Рашков, ген. секретар на Федерацията и паркур-майстор Теодор Шейтанов и председателят на бургаския клуб по конен спорт „Кан Крум“ Георги Базотев.


Припомняме, че престижното състезанието започна на 5 август и в продължение на 8 дни прикова вниманието на любителите на красивия спорт.
По информация от интернет, снимки – фейсбук-страница на Ива Величкова

#тагове:

НАЙ-НОВИ: