Мъж, изнасилил 17-годишно момиче, е предаден на съда от Районна прокуратура – Левски

08.08.2017 13:31

Районна прокуратура – Левски внесе в съда обвинителен акт срещу 30-годишен мъж за изнасилване на 17-годишно момиче.

Обвинението срещу Тихомир Д. е за това, че на 12.03.2017 г. около 20.30 часа в с. Стежерово, общ. Левски, в двор на къща,  се съвкупил с не навършило 18 години момиче, като я принудил към това със сила и заплашване. Престъпление по чл.152 ал.2, вр. чл.152 ал.1 от НК, информират от Пресцентъра на Апелативна прокуратура – Велико Търново.

Обвиняемият съжителствал  с майката на момичето на семейни начала от шест години, като двамата обитавали жилище, съседно на къщата, в която живеела пострадалата със сестра си и двамата си братя. На 12.03.2017г.  около 20.30 часа обвиняемият  дошъл в къщата, в която пострадалата  живее – била със сестра си и двамата си братя, които са малолетни. Попитал за майка им, която обаче в този момент била до магазина. Поради тази причина изпратил малката сестра да извика майка си, да се прибере. През това време обвиняемият влязъл в къщата. Пострадалата държала телефон в ръце и опитала да звънне на сестра си, защото се уплашила. Не успяла да набере номера, тъй като обвиняемият грабнал телефона от ръцете й и го захвърлил, хванал я силно през кръста и я занесъл зад къщата. Тя започнала да вика, но никой не я чул. Казала му  да я пусне, на което той отговорил, че иска да прави секс с нея. Момичето му  отговорило, че не иска и го попитала не го ли е срам, тъй като живее с майка й. Въпреки това обвиняемият насила осъществил намеренията си.

Разстроена от случилото се пострадалата  му заявила, че ще каже на  майка си,  при което той я заплашил с убийство и си тръгнал. Минути след това направила опит за самоубийство, като започнала да си реже вените.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

 

 

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: