Турнир по стрийт фитнес ще се проведе днес в Плевен

29.07.2017 8:23

За втора година под егидата на плевенския депутат Владислав Николов ще се проведе турнир по „Стрийт фитнес”в рамките на спортна кампания „Ваканция без грижи”, организиран от Националното сдружение на сираците в България.
Днес от 10:30 часа на новата фитнес площадка в парка до училище „Христо Смирненски” ще бъде даден старт на последния турнир от поредицата такива, които се проведоха през месец юли в градовете Мездра, Пловдив, Варна и Стара Загора. За участниците, които не са от Плевен, за втора година Медицинският университет Плевен и лично ректорът проф. Славчо Томов, осигуряват безплатно настаняване в общежитието на „Медик 1”, за което организаторите на спортната проява благодарят.
Победителите от всички градове и Плевен ще участват на големия финал в столицата през месец септември. Категориите за участие са: момчета до 17 тодини, момчета над 17 години и момичета над 14 години. Инициативата се осъществява с Генералната подкрепа на хотел „Маринела” София и сдружение „Маринела” с основната подкрепа на „Естер СПС” и с подкрепата на „Арома” АД, „Нивеа”, национална дистрибуторска компания „Мистрал”, магазин за бижута „Мистик” град Плевен, Образователен център „Комлед“ -Плевен, официалния фен клуб на „Манчестър Юнайтед”, „Албена” АД. Записването на участниците е от 09:00 часа в деня на събитието.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: