Лечебни заведения „Св. Панталеймон – Плевен“ отбелязват празника на своя покровител за 10-та поредна година

27.07.2017 11:22

Тази година многопрофилна болница за активно лечение, диагностично-консултативен център и аптека „Св. Панталеймон – Плевен“ отбелязват за десета поредна година празника на Свети Великомъченик Панталеймон – 27 юли. В деня на нашия покровител, закрилник на лекари и акушери, изразяваме благодарност към всички наши служители, пациенти, партньори и приятели за подкрепата и доверието.
Болница „Св. Панталеймон – Плевен“ отваря врати като специализирано здравно заведение по ортопедия и хирургия и само за две години прераства в многопрофилна болница за активно лечение. Днес тя разполага с три корпуса и 12 клиники и отделения. Лечебното заведение е акредитирано от Министерство на здравеопазването за обучение на специализанти и има сключен договор с Медицинския университет в Плевен.
Горди сме, че през всичките тези години до нас са доц. Венци Росманов и д-р Пламен Ненов. Заедно с тях и екипът на МБАЛ, ДКЦ и аптека „Св. Панталеймон – Плевен“ ежедневно доказваме, че в България се предлага качествено медицинско обслужване с грижа към пациента. Лечебните заведения са оборудвани с високотехнологична апаратура и за пациентите се грижат водещи в областта си специалисти.
Благодарим на целия екип за всеотдайната работа, безсънните нощи и професионализма, за големите сърца и човешкия стремеж да лекуват и помагат на пациенти и техните близки.
С уважение,

Д-р Елиза и д-р Йордан Георгиеви
Основатели и управители на МБАЛ, ДКЦ и аптека „Св. Панталеймон – Плевен“

Адрес:
гр. Плевен, ул. Трите бора 19 – 24
тел.: 064 87 20 20
моб. тел: 0878 471 334; 0878 15 35 99

#тагове:

НАЙ-НОВИ: