Поредни високи отличия за талантливите деца от Асеновци

24.07.2017 10:28

На 22 и 23.07.2017 год. в с. Градище, общ. Левски се проведе Четвърти събор на българското фолклорно богатство „Тараклъка пее и танцува”-2017. Самодейните състави / деца и възрастни / при НЧ „Съзнание 1894” с. Асеновци участваха на 22 юли/ събота /. Жури с председател доц. Митко Димитров оценяваше изпълненията на многобройните участници от двата дена. Въпреки голямата конкуренция, участниците ни се представиха отлично, с което спечелиха публика и жури.


ДФФ „Асеновски славеи” в категория „Певческо изкуство”се класираха на първо място и спечелиха Златен медал; Шазие Руменова – индивидуален изпълнител се класира на първо място и Златен медал с изпълнение на две народни песни; Фолклорен квартет „Юначета” се класираха на второ място и Сребърен медал. Художествен ръководител на изпълнителите е Петранка Стефанова.
Благодаря от името на читалищното настоятелство за чудесното представяне на всички участници! Едно голямо „БРАВО” на прекрасните ни деца, които за пореден път се доказаха и показаха, че с талант и упоритост всичко се постига!!!
Благодаря на всички самодейци, които въпреки жегата и лятната ваканция, са редовни посетители в читалището, продължават да идват на репетиции и да жънат успехи!!!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: