В Плевен започва от днес приемът на документи за целева помощ за отопление

17.07.2017 11:07

От днес Дирекция „Социално подпомагане” – Плевен, започва приемане на заявления-декларации за целева помощ за отопление по Наредба № РД-07-5/16.05.2008 г. При отопление с топлоенергия, електроенергия или природен газ целевата помощ се предоставя в пари на правоимащото лице или семейство. При отопление на твърдо гориво помощта се предоставя в пари на правоимащото лице или семейство или на търговец на твърдо гориво, който е осъществил доставката, при изрично отразено в заявлението-декларация желание от страна на лицето или семейството.

Приемането на заявления-декларации ще се извършва от 09.00 до 17.30 ч. в приемната на Дирекция „Социално подпомагане” /пл. „Иван Миндиликов” № 8 – приземен етаж/ за живущите в град Плевен и в дните от предварително определения график за посещение на социален работник в кметствата на Община Плевен. Срокът за подаване на документи за целева помощ за отопление е до 31.10.2017 год.

При възникване на необходимост ще бъдат разкрити допълнителни приемни в клубове на пенсионерите и лицата с увреждания в различни райони на града.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: