Въвеждат мерки за безопасност във връзка с провеждането на Рок фест Кнежа 2017

13.07.2017 18:01

Във връзка с безопасността на всички посетители на Рок фест Кнежа 2017 от местната администрация въвеждат следните мерки и правила за вътрешен ред на територията на лесопарк „Гергана”:
• Забранено е внасянето на огнестрелно или хладно оръжие, както и на други предмети, които могат да застрашат обществения ред и здравето на присъстващите;
• Забранено е внасянето на стъклени бутилки;
• Забранено е паленето на огън на територията на парка и сеченето на дървета и/или клони на територията на парка;
• Забранено е внасянето на чадъри;
• Забранено е посещението на лица в явно нетрезво или неадекватно състояние;
• Родителите, настойниците, попечителите или другите лица, които полагат грижи за дете, са длъжни да го придружават на обществени места след 20,00 ч., ако детето не е навършило 14-годишна възраст, съответно след 22,00 ч., ако детето е навършило 14 години, но не е навършило 18-годишна възраст.
Ако родителите, попечителите или другите лица, които полагат грижи за дете, не могат да го придружат, са длъжни да осигурят пълнолетно дееспособно лице за негов придружител на обществени места след 22,00 ч., ако детето е навършило 14-, но не е навършило 18-годишна възраст.
Родителят, настойникът, попечителят или лицето, което полага грижи за дете, удостоверява качеството на придружителя на детето по ал. 4 по ред, определен с наредбата по чл. 5б, ал. 2. – попълнена декларация на основание чл. 8 от закона за закрила на детето.
Същите условия и изисквания се отнасят и за повече от едно дете. Декларацията ще бъде налична и на място и ще може да я попълните на входа на Лесопарк „Гергана”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: