Капитанът на „Спартак“ Тихомир Тодоров напусна клуба в посока Ловеч

12.07.2017 17:28

30-годишният капитан на плевенския Спартак – Тихомир Тодоров напусна лагера на родния си тим и се присъедини към Литекс (Ловеч). Сърцатият полузащитник бе сред малцината добре представили се футболисти през миналия сезон, когато плевенчани изпаднаха от Втора професионална лига в Северозападната Трета аматьорска група. Ръководството на Спартак реагира мигновено и вече осигури ново попълнение в халфовата линия. Утре първа тренировка с отбора ще направи юношата на столичния ЦСКА – Радой Божилов. Освен за родния си тим 21-годишния футболист е играл още в Добруджа (Добрич), София 2010 (София) и през миналия сезон в Царско село (София). Селекцията в Спартак продължава.
Междувременно планирания едноседмичен лагер на тима няма да се проведе. Причините обяснява старши треньора Бойко Цветков.
„Според програмата ни за подготовка на лагер трябваше да сме през текущата седмица. Оказа се обаче, че в този период добрите бази в близост до Плевен са заети. Има варианти да направим лагера в следващите седмици. Отказах тези възможности, защото тогава ще сме навлезли в друг етап на подготовката и лагер няма да ни е необходим“, коментира Цветков.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: