Организацията на ГЕРБ в Долна Митрополия отпразнува своя 10-годишен юбилей

11.07.2017 11:26

Народните представители от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица Добрева присъстваха на тържеството по повод 10-тата годишнина от създаването на общинската организация в Долна Митрополия.

За началото и ентусиазма на първите учредители припомни общинският ръководител на ГЕРБ в Долна Митрополия Мирослав Траянов, който се ползва с доверието на хората още от самото основаване на партията. Той благодари на всеки един от присъстващите за отдадеността, усърдието и активността в политическия живот на общинската структура и пожела след 10 години успехите да бъдат още повече, а сплотеността на членовете и единомишлениците все така непоклатима.

„Честит рожден да си пожелаем. Да го празнуваме дълги години. Нека да се увеличават нашите членове. Онези които преди 10 години изградиха ядрото на общинската организация, да продължават да бъдат все така силни и дейни, за да поддържат стабилните устои на партийните структури на местно ниво. Бъдете здрави и много успехи”, пожела на присъстващите народният представител Владислав Николов.

„Толкова много хора, обединени от общи идеи и единна визия за бъдещето са изключително вдъхновяваща гледка. Знам, че за 10 години сте споделяли и добри и трудни моменти, но точно те са направили толкова устойчива спойката помежду ви. Желая ви още много рождени дни! Честит празник!”, каза народният представител Ралица Добрева.

Събитието уважи и общинският председател на ГЕРБ в Левски Дочко Дочев, който също се присъедини към благопожеланията за празника.

В Общинската организация на ГЕРБ в Долни Митрополия членуват близо 500 души, като само за последните две седмици са постъпили нови 10 молби за членство в партийната организация.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: