Председателят на Общинския съвет поздрави служителите на ОДМВР – Плевен с професионалния им празник

04.07.2017 15:40

С тържествено събрание служителите на Областна дирекция на МВР-Плевен отбелязаха професионалния си празник – 5 юли. Сред официалните гости на празника бе и Председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев, който поздрави ръководството и служителите на Дирекцията от името на целия Общински съвет. Гости на събраните бяха още областният управител Мирослав Петров и кметът на Община Плевен Георг Спартански, представители на съда и прокуратурата.


„В навечерието на професионалния празник на Министерството на вътрешните работи – 5 юли, за мен е чест да ви поздравя от името на Общински съвет – Плевен и лично от свое име! Във време, когато спокойствието е ценност, обществото е важно да знае, че има хора като вас, които и в делник и в празник се грижат за опазването на реда, сигурността и закона. Когато погледнем отвъд успешните акции, тежките инциденти и овладените стихии, виждаме огромния товар на дълга и отговорността, който носите на плещите си“, обърна се към присъстващите в залата Мартин Митев. Той подчерта и добрата работа на органите на реда при преодоляване на бедственото положение след обилните валежи в понеделник в Плевен. „Искам да ви уверя, че в мое лице и в лицето на Общинския съвет винаги сте имали и ще имате нужната подкрепа и разбиране при изпълнение на отговорната ви мисия, защото опазването на обществения ред и сигурността на гражданите е наша обща цел! Благодаря на всички вас за това, че въпреки трудностите оставате верни на своя професионален дълг и с чест служите на хората и страната ни“, каза още Мартин Митев.
От името на ръководството на МВР комисар Петър Енчев – заместник-директор на ОД на МВР, връчи отличия на служители на Дирекцията за постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните им задължения. Комисар Енчев поздрави всички наградени от името и на директора на Областната дирекция на МВР – Плевен старши комисар Красимир Начев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: