Депутатът от ДПС Велислава Кръстева се срещна с жители на Плевен, Славяново и Кнежа

04.07.2017 7:36

Народният представител от ДПС Велислава Кръстева се срещна с жителите на градовете Славяново, Плевен и Кнежа на изнесени приемни. На тях гражданите споделиха най-важните проблеми на населеното място и поискаха съдействие за тяхното решение. В Славяново жителите акцентираха върху проблема с водния цикъл на града, за който има проект, но е блокиран от 2007 г. Поставен беше и проблемът с високата безработица в града, както и липсата на работни места.


На срещата в Плевен представители на Българската фотоволтаична асоциация запознаха Кръстева с проблемите на малките фирми в бранша. Те изразиха тревога, че държавата убива малкия и среден бизнес, заради ниските цени на изкупуваната енергия.
В Кнежа гражданите попитаха кога ще бъде изградена канализацията на ул. „ Назъм Хикмет“. Жителите на града също откроиха безработицата като основен проблем.
На срещите присъстваха Данаил Силятинов Огнянов и Земфир Демиров Демиров – общински съветници от Кнежа, Ристем Мехмед Халкоглу – общински съветник от Плевен и Енгин Кючуков – областен председател на ДПС.
Велислава Кръстева заяви, че като депутат от национално отговорна партия, загрижена за развитието на страната, ще запознае и ангажира институциите в държавата и региона за проблемите и ще работи за тяхното бързо решаване.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: