Майка от Плевен: Колко още ще търпим да се рушат детските площадки? /снимки/

02.07.2017 13:45

За поредната разрушена от вандали детска площадка в Плевен ни сигнализира нашата читателка Деница Петрова.

Ето какво ни пише тя: „На нашата площадка преди по-малко от 2 седмици бяха монтирани за пореден път вратички, тази сутрин заварихме поредното вандалство. Да не говорим, че бебешката люлка, която уж трябва да е безопасна за най-малките, всъщност е изключително опасна. Преградката е счупена и от може би 2 г. изглежда така и е изключително опасна за бебенцата. Миналата седмица на пързалката бяха изкъртени летви и стърчаха ръждясали пирони. До кога ще позволяваме да се чупи и руши.

Подавали сме и сигнали на 112 …и от полицията не е имало никаква адекватна реакция. Минава патрулката и даже не спират,просто си продължават по пътя.Тук е момента да вметна ,и че не само ромите,които живеят близо до площадката рушат и съсипват, а и тинейджърите, които цапат, чупят, псуват и ползват площадките за пушилни. Майките сме безсилни да се борим срещу толкова много хора, които съсипват и не им пука за нищо. Да не говорим, че получаваме и заплахи, ако си позволим да направим забележка”.

Деница ни изпраща и снимки, които показват последните набези на вандали по детската площадка, която се намира на ул. „Ангел войвода”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: