Започва ремонт на пътя за Павликени през Градище и пътя през Асеновци

30.06.2017 11:18

Кметът на Община Левски Любка Александрова изрази радостта си ,че активността на гражданите на Левски и активността на общинската администрация е уважена от представителите на държавната власт при откриването на санирания блок „Янтра”вчера.
На събитието бяха :Цветан Цветанов –Председател на парламентарната група на ГЕРБ, Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков,Марина Крумова –заместник министър на регионалното развитие ,областния управител на област Плевен –Мирослав Петров, народните представители от област Плевен на ПП ГЕРБ – Ралица Добрева и Владислав Николов, председателят на Об С-Левски Дочко Дочев.


Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков поздрави кмета на Община Левски Любка Александрова ,кмет за пример при реализирането на програмата за енергийна ефективност, най-социалната програма ,изключително важната за хората.
В отговор на питане за ремонт на пътищата от третокласната пътна мрежа , Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков каза : „Първата отсечка ,която започваме тази година е тази, през село Градище за Павликени. Поел съм ангажимент миналата седмица с народния представител Николов и кметицата ,те бяха при мен.Поел съм ангажимент да направим пътя и през с.Асеновци, през населеното място. Ще свършим ,ако имаме възможност до края на годината , ако не , през 2018г. и пътя до края на ловешка област .Това са ангажиментите ,които аз поемам тук пред вас и те ще се случат”.
С радостни овации от гражданите беше посрещнато обещанието за ремонт на път III – 303 Левски – Градище – Павликени и път III- 301Левски – Летница,който преминава през с.Асеновци. Министър Нанков е видял с очите си окаяното състояние на пътя”Минах сега от Велико Търново към Павликени”сподели пред жителите на град Левски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: