Успешно се дипломира Випуск 2017 на ПГХВТ „Луи Пастьор” – Плевен

26.06.2017 13:45

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Днес инж. Лилия Петкова, директор на Професионална гимназия по хранително – вкусови технологии „Луи Пастьор” – Плевен, връчи дипломите за средно образование и свидетелствата за професионална квалификация на зрелостниците от випуск 2017 година.

На тържеството в актовата зала на Гимназията цареше весело оживление, а развълнуваните млади хора споделиха, че встъпват смело в живота и се чувстват сигурни с придобитите умения и професии „Техник – технолог по експлоатация и поддържане на хладилна и климатична техника в хранително-вкусовата промишленост” и „Техник – технолог по качеството на храни и напитки”, защото те ще им дадат възможност за успешна реализация във фирмите – партньори на Гимназията.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Инж. Лилия Петкова – Директор на ПГХВТ „Луи Пастьор” – Плевен поздрави и награди отличниците на випуска Любомира Богданова, Бианка Дилкинска и Георги Виолинов.

С пожелания за здраве, късмет, успешна реализация в живота, ученици и учители от Гимназията се разделиха с Випуск 2017 година на ПГХВТ “Луи Пастьор” – Плевен.

Снимки: ПГХВТ – Плевен

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: