Отново хванаха шофьори без книжки и регистрация

26.06.2017 10:28

На 23 юни около 14:10 часа в град Долни Дъбник служители на РУ- Долни Дъбник спират лек автомобил „Опел Астра“, управляван от 23-годишен от град Самоков. При извършената проверка на документите е установено, че водачът не притежава СУМПС /неправоспособен/ и управлява в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние с влязло в сила наказателно постановление, влязло в законна сила на 27.02.2017 година. Уведомен е районен прокурор от РП – Плевен. Образувано е бързо прозводство, по което работа продължава разследващ полицай.

На 24 юни 2017 година около 23.30 часа на път в посока село Лозица служители на РУ – Никопол извършват проверка на 43-годишен от село Петокладенци, управляващ „Сеат алхамбра“, с транзитен регистрационен номер с изтекъл срок на валидност. Автомобилът не е регистриран по надлежния ред. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.345, ал.2, във връзка с ал.1 от НК. Уведомен е прокурор при РП – Никопол. Работа по случая продължава разследващ полицай.

На 24 юни 2017 година в РУ – Червен бряг е започнато бързо производство, за това, че около 14.45 часа в град Койнаре на улица „Отец Паисий“ служители на РУ – Ч. бряг спират мотопед „Qinko“ – без регистрационна табела, с водач 68-годишен от Койнаре. От извършената проверка е установено, че шофьорът управлява МПС, което не е регистрирано по надлежния ред. За престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК е уведомен районен прокурор. Работа продължава разследващ полицай.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: