Текущите ремонти в Плевен продължават по приоритетни улици

26.06.2017 15:41

Текущите ремонти на уличната мрежа в Плевен продължават с предимство по трасета на масовия градски обществен транспорт. В седмицата от 26 до 30 юни 2017 г. ще се рехабилитира настилката по трасето на тролейбуси 7 и 33 в жк „Сторгозия”, от 26 до 28 юни /включително/ – по трасето на тролейбус № 9 в жк „Дружба”, а на 29 и 30 юни – по линията на № 5.

Изпълнителят на дейностите „Инжстрой” ЕООД ще извърши аварийно рехабилитация и на улиците „Самуил” и „Кара Колю”, информират от Пресцентъра на община Плевен.

След края на текущите ремонти по маршрутите на масовия градски обществен транспорт ще бъде направена калкулация за оставащите средства. С тях ще се изкърпва настилката по улиците в жилищните квартали, най-вече в жк „Дружба”, обясни главният инженер на Община Плевен Владислав Иванов.

Подновяването на хоризонталната маркировка ще започне от следващата седмица. За нуждите вече са поръчани необходимите първоначално 10 тона боя – бял студен пластик, която ще се използва за направа на осови линии и пешеходни пътеки.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: