8-годишна плевенчанка със 7 златни и 1 сребърен медал от турнири по спортни танци (галерия)

21.06.2017 13:07

Големи пъстри очи, широка усмивка, която неизменно сияе на детското лице през целия ден, малко слънчице, радост за очите и сърцето! Това е Криси – Кристина Александрова Върбанова, на осем години, първокласничка в Основно училище „Васил Левски”, която за една учебна година спечели седем златни медала и един сребърен в турнирите по спортни танци във Варна, Стара Загора, Шумен, Несебър, Бургас, Русе, Казанлък.


За Криси няма недостижими неща. Тя е безапелационен победител, винаги на най-високото място на стълбичката. Излиза на сцената със слънчевата си усмивка и покорява всички. Всеки ден, след училище, тя тренира упорито в Школата по спортни танци „Зорая”. Нейни треньори са Милчо Петров и Десислава Йовелинова.


Криси е неуморна и успехите следват един след друг. От месец април в гр.Русе, където участва в петнадесети международен турнир, Зоновото първенство и осемнадесети открит турнир в Стара Загора през юни, до Открития национален турнир в гр.Несебър на 17.06.2017 и Открития турнир в международно участие в гр.Варна на 18.06.2017. На всички състезания Кристина танцува в две възрастови групи – девет години и единадесет години и завоюва седем първи и едно второ място.


Криси е не само добра танцьорка, но и отлична ученичка. Рисува, пее, и участва във всяко състезение. С участиято си във всички кръгове на състезанието, организирано от СБНУ, в които имаше максимален брой точки, тя се класира за национален финален кръг и стана една от победителките.
Криси е роден победител, пример за всички нас, гордост за своите родители, за учителите си, за училището и нашия град.
Пожелаваме й от сърце бъдещи успехи и още много победи!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: