„Матраци ТЕД“ откриха своя най-нов представителен магазин в Плевен на ул. Шипка 22

21.06.2017 17:04

„Матраци ТЕД“ откриха своя най-нов представителен магазин в Плевен на ул. Шипка 22


ТЕД-БЕД ЕАД е най-големия производител на матраци в България и е един от водещите на европейския континент по отношение на технологично оборудване, организация и качество на произвеждания продукт. Марката е добре позната на жителите на Плевен и широко разпространена в магазинната мрежа тук.
В новооткрития шоурум Компанията представя най-новата си колекция продукти в пълното си разнообразие – пружинни матраци с пакети тип бонел, индивидуално пакетирани пружинки, непружинни матраци от латекс, мемори пяна и високо еластична полиуретанова пяна, подматрачни системи, спално бельо, възглавници и др. Иновациите в използваните материали са ключът към поддържането на високо качество на продуктите.

Само тук можете да се уверите как Аквамемори пяната освобождава напрежението или в охлаждащия ефект на Cool Gel. Съвкупността от стил, функционалност, качество и природосъобразност отразяват убеждението на Компанията, че и най-малкия детайл е от значение. „Тъй като знаем, че добрата почивка е ключът към успеха и качеството на живот, нашата цел е Вие да я получите и да й се насладите“ – казват от Компанията – „С продуктите на ТЕД си осигурявате отлично качество на разумна цена и гаранция, която марката ТЕД дава за безупречно ползване за дълъг период от време“.


На жителите и гостите на Плевен фирмата ще предостави компетентни консултации за индивидуалните нужди и възможности, за повишаване културата на съня и ефективната отмора, както и нов подход при доставката и логистика. Всеки закупен матрак или легло, ще се доставя до адрес на клиента в удобно за него време, безплатно, в най-кратки срокове.


Каним всички да посетят новия шоурум и да изпробват продуктите. Адрес гр. Плевен, ул. Шипка 22, тел. 0877133661

#тагове:

НАЙ-НОВИ: