Засякоха трактор и лек автомобил в Плевенско без регистрации

09.06.2017 12:18

Вчера в 12,10 часа в град Плевен на улица „Дойран“ полицейски служители спират за проверка моторно превозно средство – лек автомобил „Фолксваген бийтъл“ – с транзитен регистрационен номер. Водач на спряното МПС е 42-годишен от село Баховица, информират от пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

При извършената проверка се установило, че автомобилът не е регистриран по надлежния ред и табелите са с изтекъл срок на валидност. Образувано е бързо полицейско производство  за престъпление по чл.345, ал.2, във връзка с ал.1 от НК. Уведомен е дежурен прокурор при РП-Плевен. Продължава работа разследващ полицай.
Снощи около 20.45 часа в село Драгаш войвода при проверка на колесен трактор „Болгар ТК 80“ , без поставена регистрационна табела,  управляван от 47-годишен от същото село е установено, че водачът управлява МПС, което не е регистрирано по надлежния ред.

Уведомен е дежурен прокурор при РП – Никопол. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.345, ал.2 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: