С благотворителен спектакъл малчуганите от ДГ „Щастливо детство” в Тръстеник си пожелаха слънчево лято

02.06.2017 12:52

С благотворителен спектакъл  „Синя приказка”  децата от  ДГ ”Щастливо детство” гр.Тръстеник си пожелаха слънчево и синьо лято и една заслужена и дългоочаквана ваканция. Дворът на детската градина събра много гости – родители, граждани и общественици, съпричастни с предучилищното образование в селището.

Много са инициативите за насърчаване на четенето и грамотността от ранна възраст, които реализирахме през тази и изминалите учебни години, за това избрахме финала да събере всички участници и партньори, с които си сътрудничихме и ни подкрепяха. Малки и големи се потопиха в чудния свят  на приказките и вълшебствата, в магията на танците, който  възпитаниците ни пресъздадоха с много талант, емоция и настроение.

Поредната инициатива уважиха председателят на ОбС – Долна Митрополия Петър Петров, кметът на гр.Тръстеник- Емил Денков, които поздравиха децата и поднесоха подаръци. Присъстваха общински съветници, директорът и колеги от СУ”Евлоги Георгиев”, секретарят на местното читалище –наши традиционни партньори в благородната мисия да вдъхновяваме и насърчаваме любов към книгата и четенето. Благодаря на екипа на детската градина, положил труд за реализирането на „Синята приказка”. Пожелавам на всички – лято изпълнено с настроение, за продължим с  нови сили през новата учебна година.

Снимки и информация: Галя Почева, директор ДГ „Щастливо детство” – гр.Тръстеник

#тагове:

НАЙ-НОВИ: