Магазин „Комсед“ в Панорама мол Плевен пуска тридневна промоция с 25% отстъпка!

29.05.2017 15:06

По случай откриването на новия магазин КОМСЕД в Панорама Мол Плевен от веригата обявяват тридневна промоция от 30.05 до 01.06.17. “Искаме да дадем възможност на всеки да купи подарък на децата, своите или на приятелите и роднините си, за празника на детето- 1-ви юни. Това е нашия жест, с който целим да зарадваме всички малчугани”, споделят от КОМСЕД идеята за голямото намаление.
Освен от тридневната промоция по случай 1-ви юни, децата и техните родители ще могат да се възползват и от летния каталог “Слънчево лято“, който може да разгледате тук:
http://comsed.net/static/broshura.html

Фирмата и едноименната верига детски магазини са сред водещите и най-бързо развиващи се в областта на детските играчки, бебешките и детски принадлежности. Компанията има 4 регионални центъра: в София, Пловдив, Варна и Бургас и 20 ритейл магазина в София, Пловдив, Велико Търново, Плевен, Варна и Бургас.
Основната ни грижа при подбора на асортиментa от над 15000 играчки, детски облекла и бебешки принадлежности е безкомпромисното качество. Продуктите, които КОМСЕД предлага на клиентите са в пълно съответствие с Европейските норми за качество и безопасност.
КОМСЕД е дистрибутор за България на водещите световни марки в областта на детските играчки като: Lego, Playmobil, Disney Plush, Intex, Bburago, Ses, Ravensburger, Toy State, Zuru, Smart Trike, Zapf Creation и много други. : КОМСЕД е и вносител на MATTEL (Barbie, hotwheels, Fisher Price и др.), HASBRO (Nerf , Transformers, My little Ponny, Play-doh и др.).

#тагове:

НАЙ-НОВИ: