Депутатът Владислав Николов поздрави читалището в Бръшляница по повод 110 години от неговото създаване

27.05.2017 13:28

Народният представител Владислав Николов изпрати поздравителен адрес до участниците в тържествата по случай 110 години от създаването на читалището „Просвета 1907“ в село Бръшляница. Адресът беше прочетен от общинския съветник от ГЕРБ – Плевен Христослав Михайлов, който присъства на празника на читалището. Заедно с него бе и общинският съветник Диана Данова от ГЕРБ.


„Днешният празник далеч надхвърля отбелязването на една определено внушителна годишнина. Уверен съм, че повечето от Вас го усещат като тържество на знанието, на културните традиции и ценности. Хранилище на духовността и просветата, Вашето читалище е изключителна ценност и стимул за творческите търсения на поколения жители на село Бръшляница. Честит прзник!“, пише в поздравителния адрес.
Кметът на село Бръшляница от ГЕРБ Цветан Господинов пожела на читалището още дълги години да пази традициите на селото живи и да раздава любов за нови творчески изяви.
На сцената се изявиха поколения възпитаници на читалище „Просвета 1907“. Самодейци от цяла Плевенска област поздравиха местната духовна хранилница със свои изпълнения.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: