74 абитуриенти изпрати ПГРТО – Плевен

15.05.2017 11:36

Младост, красота, радост и надежда – с тях се изпълни училищният двор в последния учебен ден на дванадесетокласниците от випуск 2017 на ПГРТО – Плевен. 74 момичета и момчета от специалностите Кетъринг, Производство на кулинарни изделия и напитки, Декорация на сладкарски изделия и Икономика и мениджмънт се сбогуваха с ученическия живот и прекрачиха прага на живота по пътя към зрелостта.

В този тържествен момент с тях бяха техните близки, приятели, класни ръководители и учители.  Празникът беше емоционален и вълнуващ.

Към абитуриентите се обърнаха директорът на училището госпожа Невена Арабаджиева, дванадесетокласничката Борислава Тодорова и  десетокласничката Ирен Петрова.

Завършващият випуск предаде своето послание и символичния пламък на знанието и надеждата на учениците от следващия випуск. Тържеството завърши с традиционното празнично хоро – поздрав от клуб „Танци без граници“, и с последния час на класа.

„Пожелаваме на нашите абитуриенти успех на зрелостните изпити и успешна реализация в живота!”, казват от ръководството на гимназията.

Снимки: ПГРТО – Плевен

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: