Новият областен управител Мирослав Петров: Добре съзнавам предизвикателствата, пред които съм изправен

12.05.2017 14:19

Поемайки поста областен управител на област Плевен, добре съзнавам предизвикателствата, пред които съм изправен. Това заяви при официалното си представяне новият областен управител Мирослав Петров. На срещата с медиите присъстваха още народните представители Ралица Добрева и Владислав Николов, председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев, общински съветници. Петров заяви, че в дейността си ще се стреми да постигне максимално целите, които кабинетът на премиера Бойко Борисов си е набелязъл относно важни инфраструктурни проекти. Новият областен подчерта, че един от приоритетните такива ще е довършването на автомагистрала „Хемус“. Също така, той заяви, че ще се стреми в работата му да има последователност и приемственост, посочвайки, че цени експертния опит на служителите от Областна администрация – Плевен.


За човек, като Мирослав Петров, който е посветил професионалния си път на опазването на реда и българското законодателство, отстояването на държавните интереси ще бъде основен принцип и водещ приоритет в работата, сподели депутатът Владислав Николов. Ние го познаваме, като диалогичен и последователен човек, верен на своите принципи и професионализъм и затова сме поели ангажимент, като голяма партия, той да бъде областен управител на Област Плевен, допълни Николов. Той бе категоричен, че ГЕРБ застава плътно зад Мирослав Петров и ще му помага във всички негови дейности за по-доброто на област Плевен.
От своя страна, председателят на ОбС – Плевен Мартин Митев поздрави Мирослав Петров от името на целия местен парламент. Новият областен управител има достатъчно богат опит, включително и сериозен административен такъв, и съм убеден, че той приема с нужния респект новата си длъжност, каза Митев. Той изрази убеждението си, че Петров ще даде абсолютно всичко от себе си и ще вложи всички знания и умения, които притежава, в името на просперитета на нашата област. Надявам се в бъдеще да продължи и доброто изградено през годините сътрудничество между Областна администрация и Общински съвет, допълни Мартин Митев.

По-рано през деня Мирослав Петров се срещна със своя предшественик на поста Марио Тодоров

#тагове:

НАЙ-НОВИ: