ДГ „Юнско въстание“ – Плевен бе домакин на областен конкурс-изложба (галерия)

09.05.2017 17:47

За поредна година ДГ „Юнско въстание“ бе домакин на областен конкурс-изложба за дидактични помагала и пособия по ПУО на тема „В света на природата – Моята любима играчка”. Събитието се състоя днес, като официални гости на форума бяха старши експертът в РУО – Плевен Маруся Додова, началникът на Отдел „Образование“ Йонита Иванова и експертът в отдела Мариета Георгиева. Присъстваха още директори на детски градини от областта и учителки.

Представените продукти бяха много разнообразни и притежаваха изключителна дидактична стойност. Прилагането на всеки от тях в образованието на децата гарантира развитието на мисленето, креативността и въображението на подрастващите. Материалите бяха класифицирани в няколко категории – постери, макети, тихи книжки, албуми.
Педагогическият екип на ДГ “Юнско въстание“ бе удостоен с първа награда за Интерактивната книга „Докато играем, всичко можем да узнаем“. През 2018 г. тази книга ще бъде представена като финален продукт по проект „Art Links Borders“ / „Изкуството заличава граници“ по програма Еразъм+.
Маруся Додова даде висока оценка на участниците за тяхната креативност, новаторство и творчество и им пожела бъдещи успехи в професионалното поприще.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: