Велислава Кръстева: Нашата заедност ще бъде нашата най-голяма сила!

07.05.2017 8:17

Нашата заедност ще бъде нашата най- голяма сила. Това заяви народният представител от ДПС Велислава Кръстева в Никопол по време на честванията на годишнината от Майските събития, свързани със съпротивата срещу т.нар. „възродителен процес“. Кръстева припомни, че когато преди повече от 28 години лидерът на ДПС д-р Ахмед Доган поведе мюсюлманите и турците срещу тоталитарната машина в защита на правата им на име и вяра, направи възможна промяната на системата и демокрацията в България.
Днес страната е изправена отново на изпитание по отстояване на изконните човешки ценности и европейска идентичност, застрашени от включването на фашистите и националистите във властта.
Наша е мисията отново да спасим България от разделението и омразата, които рушат устоите на демокрацията “, призова стотиците хора Велислава Кръстева. Затова трябва да сме по-единни и сплотени от всякога и на омразата да отговорим с много любов, на разделението със заедност, заяви депутата.
Тя благодари на избирателите на ДПС, които удържаха предизвикателствата и защитиха достойното представяне на ДПС на изборите.


Депутатът поздрави присъстващите по случай пролетните празници Хъдрелез и Гергьовден. Велислава Кръстева пожела на всички здраве,сили и воля, за да бъде успешна битката с бедността и обезлюдяването на страната.
На събитието присъстваха и Енгин Кючуков- областен председател на ДПС – Плевен, зам. областният председател на ДПС Тамер Куртанов, областният председател на Младежко ДПС Айнур Асанов, областният председател на женските дружества Шенджан Куртанова, общинският председател на ДПС в Никопол Майдън Сакаджиев, председателят на Младежко ДПС – Никопол Юзджай Мехмедов, бившият депутат Митхат Метин, преставители на областното и общинското ръководство на партията, активисти и симпатизанти на ДПС.
Тържеството продължи с програмата на актьорите и изпълнителите от Музикално-драматичния театър “ Кадрие Лятифова“ Кърджали.

Снимки и информация: ДПС, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: