Пътните знаци и правилата за безопасно движение учат децата в ДГ „Слънце” – Левски

03.05.2017 11:02

Кулминационен момент от целогодишен проект по безопасно движение на децата от група „Мики Маус” в ДГ „Слънце“ – Левски, с учители Алиева и Ганчева е празникът, посветен на безопасността на движение по пътищата – „Моят безопасен път” и проведен в детската градина в края на април. Децата показват завидни знания в играта-викторина „Познай верния отговор”, а най-малките от група „Палавници” в „Дефиле на Пътните знаци”.


Тематични картини са подредили децата от група „Щурче”. Отлични пешеходци са били децата от група „Бони Бон” в игра с жив „Светофар”,съобщават от детската градина. Успешно са се справили с предизвикателството „да пътуват безопасно със семейния автомобил”палавниците от филиала на детското заведение.


С много игри, музика и танци, заедно с родители и учители децата получават полезни нови знания за безопасното движение на пътя. Директорът, Наталия Христанова е уверена, че научаването на пътните знаци и правилата от най-ранна възраст са гаранция за безопасност на пътя.За показаните знания децата са получили грамоти и лакомства.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: