Засякоха двама да шофират нерегистрирани „БМВ”-та в Червен бряг и Плевен

02.05.2017 12:28

На 28 април в РУ- Червен бряг е започнато бързо производство срещу 59-годишен от Койнаре. На 27 април около 23:30 часа в град Червен бряг на кръстовище от улица „Християнска“ и улица „Г. С. Раковски“ е използвал контролни знаци издадени за друго МПС, като е управлявал лек автомобил „БМВ 320“. При извършената проверка е установено, че на автомобила е издаден временен регистрационен номер със срок на валидност до 6 април 2017 година. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Червен бряг. За престъпление по чл.345 от НК работа продължава разследващ полицай.

На 30 април във Второ РУ – Плевен е образувано бързо производство срещу 44-годишен от Плевен. На същата дата около 18:00 часа е управлявал лек автомобил марка „БМВ х5“, който не е регистриран по надлежния ред. Деянието е установено от служители на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР Плевен, информират от пресцентъра на полицията. По случая е уведомен дежурен прокурор в РП Плевен. Работа продължава разследващ полицай.

На 28 април в РУ-Кнежа е образувано бързо производство, за това, че на същата дата около 07.30 часа в град Кнежа на кръстовище, образувано от улиците „Димитър Бутански“ и „Опълченска“, 58-годишен от Кнежа е управлявал мотопед „Пух“ нерегистриран по надлежния ред. Уведомен е районен прокурор при РП – Кнежа, добавят от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: