„Dash The Effort“ за първи път в Плевен

01.05.2017 10:51

Софийската метълкор банда Dash The Effort ще направи своето първо участие в Плевен, част от националното им турне през месец май. Групата набира популярност в последните няколко години и стават все по утвърдени в нашата сцена. Изпъкват с модерното си излъчване принесено с много разчупени брейкдауни, рифове, скрийм и клийн вокали. Те са първата група, която ни представя на Wacken Metal Battle в Германия.
Най-известен и емблематичен сингъл на групата е песента „Redemption”, която е част от дебютното им EP ”Polar Down”.
След завръщането им от Германия в групата настъпват промени в състава, както и за кратко творческа почивка с цел организиране и преосмисляне на новото творчество и това, което им предстои. В началото на тази година Dash се завърнаха още по-силно и обещаващо на софийският фестивал Valentine`s Massacre, където представиха нов авторски материал, който ще имате възможност да чуете и по време на турнето. Актуалният състав на групата в момента е: Жо „ Vortex”- Скрийм и чисти вокали, Джио – китари, Жоро – китари, Атанас – бас, Явор – барабани.

Групата ще гостува на 12 май в клуб Rock`n`Rolla заедно с плевенската група Metal Viper. Събитието е напълно безплатно с начало 22:00 часа!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: