Днес откриват седмите Плевенски дни на репродуктивната медицина

28.04.2017 7:43

От днес до 30 април в хотел Ростов в Плевен, ще се проведат поредните Плевенски дни на репродуктивната медицина, продължение на традиционните Плевенски имунологични дни. Целта на седмото издание на Плевенските дни, е да бъдат дискутирани съвременните постижения и противоречия във фундаменталните и практически аспекти на репродуктивните неуспехи, обединявайки в един форум специалисти от различни области на репродуктивната медицина: акушерство и гинекология, репродуктивна имунология, репродуктивна ендокринология, медицинска генетика, андрология, неонатология, репродуктивна психология.
Ще бъдат организирани и кръгли маси по актуални практически проблеми, изискващи по-широко обсъждане и съгласуване, а също така ще бъдат отбелязани и Международният ден на имунологията – 29 април, както и 10-годишнината от създаването на МЦ КИРМ „Света Елисавета“ – Плевен.
Научният форум се провежда под патронажа на проф. д-р Славчо Томов, д.м.н. – Ректор на Медицински Университет – Плевен и Българска асоциация по клинична имунология.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: