На рождения си ден председателят на Сдружението на сираците събира средства за абитуриенти в неравностойно положение от Плевенско

23.04.2017 14:37

На 25 април, на своя рожден ден председателят на Националното сдружение на сираците в България, Слави Михайлов, приканва хората с големи сърца да дарят за абитуриенти в неравностойно социално положение.

„Всеки желаещ може да посети офиса на Сдружението в Плевен, който се намира в търговски център „Сити“ срещу НАРКООП, за да го почерпя, като не искам да ми се дават подаръци а да поставят в урната средства с които да заплатим провеждането на „Звезден бал“ за 54 абитуриенти”, пише до редакцията ни Слави Михайлов.

Балът за момчетата и момичетата, които са от семейства с финансови трудности, ще се проведе в парк – хотел “Кайлъка”.

До 25 април всеки може да помогне с осигуряването на средства за заплащането на куверт за бала. Цената за един куверт е 55 лева, в който влиза следното: настаняване в хотела, ползване на спа – пакет с басейн и др., следобедна закуска, официална празнична вечеря със четири степенно меню, нощувка и закуска в хотела.

„Силно се надявам на Вашата помощ и подкрепа за да може на 10 май да подарим незабравима звездна вечер на абитуриентите”, добавя Слави Михайлов.

Сметката по която може да дарите средства е:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

IBAN: BG82FINV91501203760211,

BIC: FINVBGSF, основание за превод: Подпомагане на бал за абитуриенти.

Снимка: архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: