Остават само 10 дни до крайния срок за кандидатстване в Плевен по програма ,,Заедно в час”

20.04.2017 13:30

Първи май е последният срок за кандидатстване за програма Заедно в час тази година. От организацията обръщат специално внимание, че това е последната възможност за включване в програмата за тази година. Този срок няма как да бъде удължен, защото е необходимо време да бъдат подбрани най-добрите кандидати, и след това те да преминат през нужните обучение и подготовка. Заедно в час търси хора с ясната нагласа, че от тях зависи промяната на обществото тук и сега, защото от учителската позиция ще имат възможността директно да работят за бъдещето развитие на страната ни.
Вече седма година Заедно в час търси нови хора за образователната система, които да се превърнат във вдъхновяващи учители. Близо 4000 желаещи са заявили интерес през този сезон за подбор като повече от 1000 само за последния месец! Успешните кандидати ще работят в продължение на 2 години с ученици от уязвими общности в цялата страна, в училища партньори на организацията от следните региони – Велико Търново, Враца, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Сливен, София град, София област и Стара Загора.
За кандидатстване не е нужен опит като преподавател или предварително придобита професионална квалификация ,,учител”. Необходима е завършена бакалавърска степен (до 15 септември 2017г.) и нагласа, че всяко дете заслужава равен достъп до качествено образование. Като част от програмата одобрените кандидати ще могат да допринесат за положителна промяна в образователния процес, докато развиват и усъвършенстват собствените си умения. Преди началото на учебната година всеки участник преминава през интензивно лятно обучение, което го подготвя за позицията. Ако успешните кандидати не притежават професионална квалификация „учител“, Заедно в час помага и за придобиването на такава в партньорство с акредитирани университети в рамките на програмата
По време на двете години преподаване в рамките на програмата участниците получават месечен финансов стимул в размер на 500 лв.от Заедно в час като допълнение към заплатата от училище.
Кандидатури за участие в програмата се приемат до 1 май 2017г. на сайта на организацията – www.zaednovchas.bg.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: