Конкурс за таланти организира Младежкият общински парламент в Плевен

16.04.2017 15:03

Младежки общински парламент – Плевен организира единственото по рода си специално събитие в града – конкурс за таланти от различни области. Може да се изяви всеки, който смята, че е добър в нещо – пее, свири, танцува, прави фокуси или има свое уникално изпълнение.

Конкурсът ще се проведе в зала „Катя Попова“ по предварително определен регламент. Ще има 4 етапа, обясни Бисер Велиев, председател на МОП-Плевен.

На 22 април ще се проведе кастинг, който всички желаещи да бъдат част от конкурса трябва да се явят от 17.00 часа и да бъдат одобрени от журито. Всеки явил се ще има свой конкурсен номер. Срямо броя явили се участници, ще бъде взето решение от журито колко точно да продължат напред към четвъртфинала. Той ще се проведе на 23.04(неделя) по същия регламент от 17:00 часа.

Одобрените следва да се явят на полуфинал на 29.04(събота) 17:00 часа , на който ще бъде допускана публика- безплатно. Гранд финалът ще се проведе на 05.05(петък) от 18.30 като ще бъде под формата на концерт с вход- 2лв.

Всеки зрител ще получи бланка за гласуване, за да бъде избран победителя на публиката.

След представяне на финалистите от конкурса, докато журито вземе своето решение и публиката предаде своя вот, други плевенски таланти ще се изявят на сцената.

Участвайте и покажете своя талант!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: