Масово засичат нерегистрирани автомобили и мотопеди в Плевенско

12.04.2017 12:19

Масово пътните полицаи засичат нерегистрирани автомобили и мотопеди в област Плевен, става ясно от информация на ОДМВР.

На 10 април в 23:40 часа на път на около 500 метра от табелата, обозначаваща изхода на населено място село Новачене, служители на РУ Никопол спират мотопед – неустановена марка и модел – без регистрационни табели, управляван от 27-годишен от село Новачене. Уведомен е прокурор от РП-Никопол. Започнато е незабавно производство за престъпление по чл.345, ал. 2 във връзка с ал.1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

На 10 април в Първо РУ-Плевен е започнато бързо производство срещу 34-годишен от Плевен. На същата дата около 11 часа в Плевен по улица „Сан Стефано“ е управлявал „Шкода-Октавия“, нерегистрирана по надлежния ред. Уведомен е прокурор от РП-Плевен за престъпление по чл.345,ал.2 във връзка с ал.1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

На 11 април около 13.20 часа в с.Долни Луковит служители от РУ Долни Дъбник спират за проверка мотопед марка „l.e.- teg без регистрационна табела, управляван от 30-годишен местен жител. Установено е, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред и е без валидни регистрационни табели, като водачът не притежава и СУМПС – неправоспособен. Уведомен е прокурор от РП-Кнежа. Образувано е бързо производство. Продължава работа разследващ полицай.

На 11 април около 18.30 часа в Долни Дъбник при проверка на мотопед марка „КТМ- duo“ без регистрационна табела, управляван 60-годишен местен, е установено, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред и е без валидни регистрационни табели – престъпление по чл.345, ал.2 от НК. Уведомен е прокурор от РП-Плевен. Образувано е бързо производство. Продължава работа разследващ полицай.

На 11 април в РУ – Левски е започнато бързо производство срещу 19-годишен от същия град. На същата дата в 17,40 часа в град Левски по улица „Елин Пелин“ е управлявал мотоциклет „ИЖ“ нерегистриран по законен ред. Уведомен е прокурор за престъпление по чл. 345, ал.2 от НК. Работа по случая продължава разследващ полицай.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: