Великденски празник за 150 деца от социални институции от Плевен и областта ще се проведе днес

12.04.2017 10:00

150 деца от социалните институции и центрове за настаняване от семеен тип от Плевен, Пордим, Тотлебен, Згалево и други ще бъдат специални гости на организираната презентация по случай Великден, която ще се проведе в днес,12 април, от 11.00 часа в Арт център Плевен в Градската градина.

Презентацията за децата в неравностойно социално положение ще бъде изнесена от младежи от „Младежка организация за гражданска активност“ – град Плевен, след което всяко дете ще получи торбичка с козунак и лакомства лично от почетния член на Националното сдружение на сираците в България Владислав Николов, от Петя Василева, зам.-председател на Общинския съвет в Плевен и председателя на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов.

Предвидено е след официалната част и връчването на торбичките децата да ползват безплатно количките на входа на градската градина и да хапнат вкусни пици. Организатор на събитието е Националното сдружение на сираците в България и се осъществява с подкрепата на Община Плевен, много фирми и институции.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: