Нови победи на каратеките от град Левски

10.04.2017 20:49

Мариела Любенова и Светослав Стилиянов от СКК „Киокушин” гр.Левски се представиха достойно на Държавно първенство по карате „Киокушин кан” за юноши и девойки младша и старша възраст на 8 април в гр.Велико Търново.


В категория девойки старша възраст до 65 кг. Мариела Любенова завоюва сребърен медал (поради контузия не успя да се изкачи на първото място), съобщава сенсей Милен Петров. В категория юноши младша възраст категория до 65 кг. Светослав Стилиянов, след много тежки срещи с опонентите си, също се изкачи до второто място и завоюва сребърен медал.
Мариела Любенова участва и на „Ката”, където безапелационно взе първото място, като показа най-добрата техника и събра най-голям брой точки. Мариела получи заслужени похвали от треньора на националния отбор на юношите, част от който е и тя, за отличната подготовка и показаните умения както в кумите, така на ката.
В края на месец май за Мариела Любенова предстои Световно първенство в Румъния. Пожелаваме й да се представи достойно и да покори отново върха, като завоюва световната титла. Това информират от Пресцентър на Община Левски.

НАЙ-НОВИ: