Днес официално бе открита новата сграда на ДКЦ „Авис Медика“ – фото-галерия

07.04.2017 14:48

С водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от плевенски свещеници, в Световния ден на здравето бе официално открита новопостроената сграда на ДКЦ „Авис Медика“ в Плевен. Събитието уважиха областният управител Марио Тодоров, кметът Георг Спартански, председателят на Общински съвет Плевен Мартин Митев, шефът на Българския лекарски съюз д-р Венци Грозев, ректорът на Медицинския университет проф. д-р Славчо Томов, колеги и приятели на управителите на доболничното лечебно заведение и болницата – сем. Андрееви. Символичната лента преряза кметът Георг Спартански, който подари на домакините икона на Свети Георги Победоносец.


Както вече Плевен за Плевен писа, в новата сграда ще бъдат разположени 50 кабинета, модерна физиотерапия и лаборатория. Строителството приключи за 2 години и 2месеца, като идеята на семейство Андрееви е да създадат уют за пациентите и човек да няма усещането, че попада в болнично заведение.
Двете сгради са взаимо-свързани, на всеки етаж има коридор за прехождане от едната в другата, наличен е вече и асансьор. Пред всеки кабинет ще бъде поставен и монитор с актуална информация за преглеждащия лекар, работното му време и графика на пациентите. Друго нововъведение в мениджмънта на „Авис Медика“ ще бъде и възможността за он-лайн записване на пациентите за преглед. Те ще бъдат също така уведомявани с SMS за потвърждение, както и подсещани с известие 1 час преди прегледа.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: