ДКЦ „Авис Медика“ отваря врати в нова сграда

06.04.2017 13:04

На 7 април, Световния ден на здравето, ще бъде официално открита новопостроената сграда на ДКЦ „Авис Медика“ в Плевен. Това стана ясно на пресконференция на управителя на лечебното заведение д-р Владимир Андреев и консултанта по управлeние Александър Андреев.

Така към сегашната сграда на лечебното заведение за доболнична помощ с площ 700 кв.м. ще бъде присъединена новата с площ 2200 кв. м., на която ще бъдат разположени 50 кабинета, модерна физиотерапия и лаборатория. Строителството приключи за 2 години и 2месеца, като идеята ни беше да създадем уют за пациентите и човек да няма усещането, че попада в болнично заведение, коментира д-р Андреев.
Двете сгради са взаимо-свързани, на всеки етаж има коридор за прехождане от едната в другата, наличен е вече и асансьор. Пред всеки кабинет ще бъде поставен и монитор с актуална информация за преглеждащия лекар, работното му време и графика на пациентите. Друго нововъведение в мениджмънта на „Авис Медика“ ще бъде и възможността за он-лайн записване на пациентите за преглед. Те ще бъдат също така уведомявани с SMS за потвърждение, както и подсещани с известие 1 час преди прегледа.


В новото ДКЦ на „Авис Медика“ пациентите вече ще могат да ползват специализираните услуги на психиатър, съдебен лекар и неонатолог. Дружеството е инвестирало и в закупуването на ядрено-магнитен резонанс и специализирана високо-технологична апаратура за всеки кабинет.
Започнахме преди 17 години с 20 кабинета. Сега през ДКЦ-то и болницата преминават над 10 хиляди пациента на месец, като за тях се грижи персонал от 270 човека, коментира още д-р Владимир Андреев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: