Профилактични кардиологични прегледи на възрастни организират Пламен Тачев и проф. Тони Веков

24.03.2017 15:43

„С голямо вълнение от спомена за тържественото полагане на основния камък от Бойко Борисов през 2010 год., прекрачих прага на вече работещата Многопрофилната болница „Сърце и Мозък“ в Плевен. Доц. Сотир Марчев, чиито безценни съвети за това как да съхраним сърцето си всички обичаме да слушаме, ме посрещна и ми показа болницата. Останах впечатлен от видяното и от факта, че от изцяло новите услуги ще се ползват жителите на цяла Северна България“, заяви кандидатът за депутат от ПП ГЕРБ Пламен Тачев.
В разговор с председателя на борда проф. Тони Веков, негов дългогодишен личен приятел, Тачев е научил, че болницата приема пациенти по Здравна каса и услугите, които предлага да са безплатни. За да работят в нея, в Плевен се заселват специалисти от почти всички краища на България – основно от София и от Варна, а висококвалифицирани специалисти от Америка и от Германия ще обучават на място своите български колеги.


„По моя идея се договорихме с проф. Тони Веков веднъж месечно да се правят профилактични кардиологични прегледи на възрастни хора, срещу предварително записване. В предизборната програма на ПП ГЕРБ профилактиката е залегнала като възможност за по-добро здраве и качество на живот. Защото подобряване на здравето на нацията е стратегическа цел за нашата партия“, каза Пламен Тачев.
От името на всички, които ще се възползват от възможността да си направят профилактичен преглед, кандидатът за депутат от ПП ГЕРБ Пламен Тачев благодари на проф. Тони Веков за подкрепата за реализиране на идеята му.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: