Музиканти и фенове ще чистят заедно в Плевен (видео)

24.03.2017 7:26


Музикантите от група GRIMAZE отново тръгнаха на турне “МЕТЪЛ ЗА СМЕТ” и вече са в Плевен. Както писахме, турнето включва концерти и събития за почистване на отпадъци в 9 български града, сред които Варна, Бургас, Севлиево, Плевен, Русе, София, Стара Загора, Велико Търново и Пловдив. Миналата есен групата направи първото такова турне, в което заедно с над 200 доброволеца-фенове събраха заедно над 55 000 литра отпадъци от природата.


“Осъзнахме, че много ни харесва да имаме реална кауза зад музиката и бандата ни. Просто ни мотивира още повече. Есенното турне толкова много ни вдъхнови, заедно с всички приятели, които участваха в него, че решихме да го направим традиция. Просто е много яко да виждаме хората сплотени около нещо градивно за всички, за цялото общество и изобщо екосистемата, която сме. Така от град на град – вечер свирим и се зареждаме с метъл, а на другия ден – чистим”.


Концертът в Плевен бе снощи в клуб “Rock ‘n’ Rolla”, а почистването е днес около Канала на Генерал Колев. Срещата е в 13:00 на кръстовището на улиците Сан Стефано и Генерал Колев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: